Over ons

Zonne-energie  opwekken is relatief jong evenals RW Solar.  Het bedrijf heeft een grote passie voor zonne-energie en verduurzaming van woningen.  RW Solar wil bijdragen aan een duurzamere toekomst en doet dit door het bieden van hoogwaardige zonnepanelen en bijbehorende producten en installatiediensten. Het bedrijf gelooft in de kracht van zonne-energie en wil mensen en bedrijven inspireren om deze vorm van energie te omarmen. RW Solar deelt graag kennis en informatie over duurzaamheid om zo een steentje bij te dragen aan een betere wereld voor de huidige en toekomstige generaties. Met hun passie voor zonne-energie en verduurzaming is RW Solar een waardevolle bijdrage aan de energietransitie.

Hier zijn wij erg goed in

  • Hoog rendement zonnepanelen met 25 jaar (levenslange) garantie
  • A-merk omvormers van Solaredge met Optimizers en Enphase met Micro-omvormers (inverters)
  • Topkwaliteit dakbevestiging van ESDEC 
Wij bij RW Solar houden het zowel voor de klant als voor ons overzichtelijk waardoor we tot een zeer streng productassortiment zij gekomen. Hoog rendement panelen met 400 of 430 Wattpiek. Omvormers die een laag lekverlies opleveren en een montage en dakconstructie die ook bij slechte weersomstandigeheden als harde wind niet gaat klapperen. De keuze voor dit assortiment zorgt ervoor dat de klant uiteindelijk een helder beeld heeft van wat er geleverd wordt en verzekerd is van hoge kwaliteitsproducten. 
 
Voor wat betreft omvormers kan men een keuze maken uit SolarEdge en Enphase wat in de aanschafprijs verschillen oplevert. Dit wordt tijdens een persoonlijk en gratis adviesgesprek duidelijk uiteengezet. We benadrukken dat de omvormers van SolarEdge een productgarantie kennen van 8-12 jaar daarentegen Enphase 25 jaar met een verwachte levensduur van 40 jaar.

Alle systemen worden parallel geïnstalleerd

RW Solar installatie plant