Even iets recht zetten!

Note!: Solarmagazine 2023 > Bron: >>  Solarmagazine

Dit artikel is opgenomen in het Solarmagazine van juni 2023!
In 2023 is een nieuw bedrijf met eveneens de naam RWsolar van start gegaan. Het bedrijf, gevestigd in Helmond en met als founder Rick Bressers, heeft geen link met het failliet verklaarde RW Solar uit Uden.

RW Solar, een lang gekoesterde jongensdroom die onstaan is door de bedenkers en oprichters die de voornamen ‘R’ en ‘W’ dragen, en waarom ook niet, zoals ze zich bevinden in de zonne-energie, ‘Solar’ achter de naam, zodoende RWSolar, en de naam was al geregistreerd in de Kamer Van Koophandel, onder nummer 90510232

“We vinden het zeer spijtig dat het bedrijf met dezelfde naam het niet gered heeft en daarom willen we wel laten weten dat wij absoluut geen associatie hebben met dit voormalige zonnepanelen bedrijf”, aldus Rick!

Wees gerust, we werken met topmateriaal, weinig overheadkosten, dus zeer aantrekkelijke systeemprijzen met 25 jaar minimale productgarantie die onder het Nederlands garantierecht vallen! Voor de geïnteresseerde toekomstige eigenaren van zonnepalen maak je snel een afspraak bij het zeer gedreven en door zonne-energie geïnspireerde RWsolar!

Note! RWSolar Helmond Solarmagazine